Ontbijtservice en -buffet in en rond Utrecht

Bestel een ontbijtmand

Bij onze ontbijtservice worden alle ontbijten iedere ochtend vers gemaakt en bezorgd in een leuke mand (wanneer u bestelt voor twee personen of meer), die de ontvanger mag houden! Gaat u ontbijten met meer dan tien personen? Dan verzorgen wij graag een uitgebreid ontbijtbuffet. Bel of stuur een Whatsapp naar 06-40992662 voor uw bestelling!

Ontbijtmanden

De ontbijtmand zit vol met lekkernijen; u hoeft alleen de koffie of thee nog even te zetten.  De prijzen van al onze ontbijten zijn exclusief bezorgkosten.

Ontbijtservice in speciale thema's

Bij ons kunt u ook speciale themaontbijten bestellen, bijvoorbeeld een trouwontbijt of kraamontbijt, of een heerlijk ontbijt voor een Abraham of Sarah.

Ontbijtbuffet op locatie

De dag beginnen met een ontbijtbuffet voor of na een bruiloft, als verrassing voor een kraamvrouw, jubilaris, Abraham, Sarah of een ontbijtbuffet om uw medewerkers te verwennen? Bij de ontbijtservice van De Smulmand kunt u een ontbijtbuffet bestellen om de dag goed te beginnen. Wij kunnen een ontbijtbuffet bezorgen vanaf tien personen.


Wanneer u geen gebruik maakt van onze serviesservice, dan bezorgen wij het ontbijt voor het ontbijtbuffet in cateringdozen. Uit zorg voor het milieu hebben wij ervoor gekozen standaard geen kunststof servies en bestek met het ontbijt mee te leveren. Wanneer u hier wel gebruik van wenst te maken dan kunt u dit aangeven bij uw bestelling. Ook kunnen wij het ontbijtbuffet op uw tafel klaarzetten met mooi servies, bestek, etagères en schalen. De door ons geleverde materialen heeft u dan in bruikleen. Hiervoor betaalt u een leenbedrag van € 2,95 p.p. Wanneer u klaar bent met ontbijten mag alles zonder afwassen in de ontbijtopbergbox geplaatst worden, die wij later op de dag weer bij u ophalen.